Vuurwerk boven de Eem!

In deze laatste week van het jaar wisselen de zon en de bewolking elkaar regelmatig af. Langzaam begint de winter zich te laten zien met zo nu en dan wat lichte nachtvorst. Met een fotografieachtergrond in het hoofd kan ik letterlijk niet wachten tot het eens flink gaat vriezen en sneeuwen. Dit levert vaak hele fotogenieke beelden op en zeker in de polder is het in de winter echt genieten.

Vandaag na een stevig rondje wandelen langs Landgoed Coelhorst en over de dijk aan de Eem begint het langzaam donker te worden. In de houtwallen die worden gepasseerd hoor ik nog net een roodborstje zingen en even verderop vliegt een groep knobbelzwanen naar hun slaapplek. Eerder deze dag heb ik nog een mooie ontmoeting met de ijsvogel, een waterral en een spierwitte zilverreiger gehad.

Deze foto is gemaakt tijdens het “blauwe uurtje” boven de Eem, met in de verte de kerktoren van Soest. De zon is nu onder en de lucht kleurt werkelijk prachtig roze en paars. Misschien wel net zo mooi als het vuurwerk van over een paar dagen.  Met deze laatste plaat van dit jaar wens ik iedereen een kleurrijk 2020 toe. Over goede voornemens gesproken kan ik iedereen aanraden om eens wat vaker de natuur in te trekken.

Bestel deze foto

Wilt u deze foto bestellen? Dat kan. Via deze link kunt u uit een aantal opties  kiezen zoals formaat, materiaal waarop u de foto wilt hebben afgedrukt, of wellicht als behang.

Heeft u vragen over de foto? Neem dan even contact op met Kevin via het contactformulier hiernaast. Hij helpt u graag verder.

Meer foto’s van de maand