Bestuur Vrij Polderland

Robert van Motman

Robert van Motman

Voorzitter

Wij zijn in 2006 komen wonen in Soest vanwege de prachtige groene omgeving waarvan wij nog dagelijks genieten.

De afgelopen 10 jaar hebben wij ondervonden dat de polder soms onder vuur komt te liggen. Blijkbaar heeft dus niet iedereen het goede voor met de polder.

Ik zet mij graag in voor de VVP, die pal staat voor de bescherming van het open landschap en de polder en daag iedereen uit om met oplossingen te komen waarbij ook de polder wint zodat ook de komende generaties van deze prachtige omgeving kunnen genieten.

Petra Bertelink

Petra Bertelink

Penningmeester

Sinds 2007 heb ik in diverse ‘groene’ commissies en besturen gezeten. Ik houd van de ongereptheid van de natuur en vraag me wel eens af of ‘men’ zich realiseert wat het effect is van het steeds meer ontgroenen van onze leefomgeving. Weten wij wel wat we teweeg brengen met onze afvalbergen, bouwprojecten en uitstoot van gassen?

In het klein wil ik graag met de VVP een bijdrage leveren aan ons leefmilieu, in het bijzonder de Eempolder, en ik hoop dat vele kleine initiatieven een groots resultaat hebben.

Jack Dekker

Jack Dekker

Secretaris

Vacatures bij Vrij Polderland

Wilt u ook een steentje bijdragen? Wij kunnen nog extra hulp gebruiken. Op dit moment hebben we behoefte aan:

  • enthousiaste leden die kennis over wat er speelt in de gemeente willen delen met ons.

Reeds vervuld:

  • 2 leden voor een kascommissie met als taak om 1x per jaar de boekhouding van de penningmeester te controleren, op de ALV hebben zich daarvoor twee leden gemeld! Dank daarvoor.
  • Een coördinator ledenactiviteiten, iemand die het leuk vindt om een paar keer per jaar een activiteit te organiseren voor onze leden. In Januari hebben we kennisgemaakt met Ton Groot, hij gaat zich hiervoor inzetten. We zijn blij met het enthousiasme van Ton.
  • Een redacteur die voor ons de content wil verzorgen voor sociale media en de website. Dit is opgepakt door Petra Bertelink.

Heeft u interesse in één van deze functies of wilt u iets anders bijdragen aan de activiteiten van de VVP? Mail ons en we drinken even samen koffie.