De bomen richting de Naald van Waterloo groeien

Voor de vele inwoners van Soest en die van ver daarbuiten is dit een bekende plek uit de regio. De Naald van Waterloo vormt een loodrechte lijn met paleis Soestdijk verbonden door een schitterende bomenlaan.

Niet alleen voor ons mensen is het een mooi stukje om te wandelen en te ontspannen, maar ook voor veel dieren en vogels in het bijzonder is dit een waardevol stuk natuur. Tijdens de vroegte van de dag wanneer het er lekker rustig kan zijn zie je de eekhoorns, hazen en soms zelfs een vos voorbij rennen. Zeker rond deze tijd wanneer de bladeren zich weer ontvouwen aan de takken zijn de vogels volop bezig met het voeren van hun jongen. Als echte vogelaar hoor ik verschillende soorten als de roodborst, merel, tjiftjaf, fitis, groenling en putter. In de verte hoor ik iets wat lijkt op een bonte vliegenvanger, een prachtige vogel die ik maar wat graag zou vastleggen op beeld. Kortom een heerlijk stukje wandelen tussen de bomen maar blijf er ook eens wat langer staan en laat alle geluiden uit de natuur op je af komen.

Bestel deze foto

Wilt u deze foto bestellen? Dat kan. Via deze link kunt u uit een aantal opties  kiezen zoals formaat, materiaal waarop u de foto wilt hebben afgedrukt, of wellicht als behang.

Heeft u vragen over de foto? Neem dan even contact op met Kevin via het contactformulier hiernaast. Hij helpt u graag verder.

Meer foto’s van de maand