De boomgaard is kaal, de kou komt eraan.

Vooral in het voorjaar trekt de boomgaard te Coelhorst met zijn oude appelbomen veel bezoekers. Niet alleen wandelaars genieten van dit prachtige stukje natuur, maar vogels, reeën en hazen vinden hier ook een oase van rust, beschutting en vooral voedsel. Vogels die je hier treft zijn onder andere de steenuil, ringmus, torenvalk, groene specht, bosuil, spreeuw, putter en wat al niet meer.

In het voorjaar wemelt het hier ook nog eens van de insecten die op de zoete geur van verse bloesem afkomen. Maar laat ik nu niet op de zaken vooruitlopen. De winter staat voor de deur waar op dit moment de kale appelbomen voor schitterende silhouetten zorgen in een koud polderlandschap. Wanneer de laatste zonnestralen neerstrijken neer tussen de takken zal het snel weer donker worden. Wie weet krijgen we deze winter nog wat winterse neerslag die voor een fotografisch witte wereld zorgt in het poldergebied

Bestel deze foto

Wilt u deze foto bestellen? Dat kan. Via deze link kunt u uit een aantal opties  kiezen zoals formaat, materiaal waarop u de foto wilt hebben afgedrukt, of wellicht als behang.

Heeft u vragen over de foto? Neem dan even contact op met Kevin via het contactformulier hiernaast. Hij helpt u graag verder.

Meer foto’s van de maand